Bøger om ledelse

Kunsten At Koge Et Æg – En Ledelsesrejse

Kunsten at koge et æg – en ledelsesrejse har til formål at få læseren til at se indad og reflektere sammen med hovedpersonen Christian i fortællingen. Christian bliver uventet kaldt ind til et bestyrelsesmøde og får tilbudt at overtage stillingen administrerende direktør og får de næste tre måneder til at forberede overtagelsen og et stort strategiskifte for virksomheden. Han får også tilbudt en mentor, som har en lidt anderledes tilgang, hvori der blandt andet indgår kogning af æg.

Det siger ledere om bogen: Det er en inspirerende og tankevækkende fortælling, som Susanne Teglkamp med sin store erfaring og sit klare sprog leder læseren igennem. Pointerne undervejs er gode, og der er masser af stof til eftertanke. Personligt får jeg allermest ud af Christians tanker og reaktioner på det, han bliver budt, både af mentor, ægtefælle og kolleger.Wenche Strømsnes, stifter og leder af BetterMeetings og bestyrelsesmedlem i flere større ejerleder-virksomheder

Jeg startede med at ville læse et enkelt kapitel, men måtte så lige læse et kapitel til og endnu et – til jeg havde læst hele bogen. Jeg kunne genkende mig selv og mange af de klassiske ledelsesdilemmaer, man bliver præsenteret for. Bogen er ikke en traditionel fagbog, men en fortælling om ledelse, som er skrevet med indsigt og humor. Line Wilchen Hollesen, administrerende direktør i KLAR forsyning A/S

Jeg blev grebet af bogen og kunne ikke slippe den, da først jeg var gået i gang. Jeg kunne forholde mig til ledelses-udfordringerne og kunne se mig selv i de forskellige situationer, der møder hovedpersonen. 

ForfatterSkrevet af Leadership inspirator, mentor og coach Susanne Teglkamp
ForlagForlaget Teglkamp
År2023
Sider120
Pris175 kr
ISBN9788797305126

Andre læser også