Bøger om ledelse

Kunsten at sige nej

Denne bog er for dem, der kommer til at sige JA til alt for meget.Du lærer at fornemme egne indre ressourcer og få lettere ved at sige NEJ. Til både ydre og indre krav og ønsker. Til andre – og til sig selv.

Denne bog er for dem, der kommer til at sige JA til alt for meget. Enten fordi de ikke tør sige NEJ, eller fordi de bare ikke kan vælge og gerne vil være med i det hele. Uanset årsagen så kommer de til at gå glip af alt for meget.

Ny forskning viser, at det ikke at kunne sige NEJ har en radikal indvirkning på det liv, vi kommer til at leve, og i særligt grelle tilfælde kan det føre til dødelige sygdomme. Under alle omstændigheder så er det ikke kun vores psykiske livskvalitet, men også vores fysiske helbred, der står på spil.

I bogen præsenterer forfatteren de fire NEJ’er, som læseren med fordel kan lære at kende og bruge: Det kompetente NEJ, det kærlige NEJ, det forunderlige NEJ og det resolutte NEJ. Der er væsentlige forskelle på disse NEJ’er, og på i hvilke situationer de er gode at benytte sig af.

Bogen vil, sammen med de inkluderede øvelser, gøre læseren i stand til at fornemme sine egne indre ressourcer og herigennem få lettere ved at sige NEJ. Til både ydre og indre krav og ønsker. Til andre – og til sig selv!

ForfatterSebastian Nybo
ForlagFADL’s Forlag
År2017
Sider210
Pris250 kr
ISBN9788777499463

Andre læser også