Bøger om ledelse

Kunsten at tale så alle lytter

Kunsten at tale så alle lytter er bogen til dig, der vil inspirere, motivere, opnå resultater og forandre verden gennem fortællinger, publikum fanges af, forstår og husker.

Kunsten at tale så alle lytter giver den overraskende sandhed bag gode præsentationer, foredrag og oplæg. Det handler om storytelling – eller fortælleteknik – der kan tænde lyset i publikums øjne, og som giver afsenderen større gennemslagskraft og troværdighed.

Nina Vinther Andersen trækker på årtiers videnskabelig forskning i adfærdsøkonomi, neurovidenskab, psykologi, journalistisk metode og den amerikanske tradition for storytelling, når hun i bogen her giver dig sandheden bag kunsten at blive en taler, folk lytter til.

Hvad enten du står på en talerstol (eller en ølkasse), leder et møde, præsenterer et tilbud, pitcher for investorer, forsvarer din afhandling eller underviser online, fortæller bogen dig, hvordan du med små virkemidler kan skabe en effekt.

Med bogen får du et grundlag for, hvad der virker og ikke virker, når du tager ordet. Du bliver indført i processen bag fortælleteknik, visuelle virkemidler og et overbevisende kropssprog. Den er spækket med eksempler fra virkeligheden og praktiske øvelser.

ForfatterNina Vinther Andersen
ForlagFrydenlund
År2021
Sider171
Pris269 kr
ISBN9788772162409

Andre læser også