Bøger om ledelse

Kvinder med Power og Pondus – En guide til gennemslagskraft

Kvinder i dag udgør en enorm uudnyttet ressource i arbejdslivet – både som medarbejdere og ledere. Men alt for ofte mangler nutidens kvinder gennemslagskraft, personligt lederskab og en tro på sig selv og sin egen værdi.

Alt for mange kvinder er enten for undvigende eller for aggressive i deres fremtræden. Ingen af delene er nødvendige for at træde frem og vise sit sande potentiale.

Det handler ikke om at råbe højest, brænde igennem eller trænge sig på, eller hvad man nu kan kalde det. Det handler om, at du hviler i dig selv, accepterer dig selv med alle dine pudsigheder og gode og dårlige sider og på det grundlag opnår at få gennemslagskraft.

Bogen er en guide, som bygger på praktiske erfaringer med kvindelig leder- og talentudvikling. Den veksler mellem kreative øvelser, refleksioner, cases og teori, så du med det samme får mulighed for at arbejde med din egen personlige gennemslagskraft.

Bogens emner er bl.a. personlig troværdighed og integritet, indre og ydre barrierer for karriere, personlig udvikling i forbindelse med det personlige lederskab, kreativitet, konfliktopløsning, stemmebrug og kropssprog, argumentationstræning og relationer.

Charlotte Thorsen er konservatorieuddannet sanger og musikpædagog fra Det Jyske Musikkonservatorium og BA i retorik fra Københavns Universitet. Hun er desuden certificeret i Jungs typologi og Emotionel Intelligens. Hun har egen virksomhed med fokus på ledelse, kommunikation og kreativitet.

Anmeldelse:
»Charlotte Thorsen har skrevet en fremragende selvhjælpsbog til kvinder, der gerne vil magten – og dermed give sig selv legitimitet til at handle på den måde, som vi tror på er rigtig. Som en del af bogens målgruppe giver jeg bogen 5 stjerner med pil op«. Strategi- og udviklingschef i Næstved Kommune, Bettina Høst Poulsen, i Danske Kommuner

»Er du leder, eller har du et ønske om at blive det, så er det en god idé at læse bogen«. oestrogen.dk

»En udmærket bog for kvinder der vil arbejde med deres gennemslagskraft og tage lederskab«. Lektørudtalelse

ForfatterCharlotte Thorsen
ForlagFrydenlund
År2011
Sider160
Pris199 kr

Andre læser også