Bøger om ledelse

Lær af de gyldne øjeblikke

Denne bog handler om at finde ind til de øjeblikke, hvor du og dine medarbejdere gør en særlig forskel. Hvornår det sker og hvorfor det sker, og den handler om i fællesskab at bygge videre på det, der virker. Bogen er med andre ord en håndbog i ledelse med mening.

– En håndbog i ledelse med mening

Hvad er et gyldent øjeblik i dit arbejdsliv? Denne bog handler om at finde ind til de øjeblikke, hvor du og dine medarbejdere gør en særlig forskel. Den handler om sammen at blive klogere på, hvornår det sker og hvorfor det sker, og den handler om i fællesskab at bygge videre på det, der virker. Det, der giver mening.

Bogen er med andre ord en håndbog i ledelse med mening. Den henvender sig til dig, der er leder eller medarbejder i den offentlige sektor og arbejder inden for et område, hvor du har en hverdag tæt på borgerne.

Med bogen får du og dine kolleger en metode til at skabe mere mening i hverdagen. En metode, som gør det lettere for jer at prioritere opgaverne og gøre mere af det, der gør en særlig forskel for de borgere, I er der for. En metode til at arbejde strategisk med kvalitet – med at skabe.

ForfatterCharlotte Larsen, Steen Hildebrandt, Trine Beckett
ForlagAkademisk Forlag
År2015
Sider136
Pris350 kr
ISBN9788750045649

Andre læser også