Bøger om ledelse

Leadership pipeline

Gør I nok for at sikre de bedste folk til de enkelte poster og sikre jer, at organisationen har de nødvendige kompetencer? Denne bog giver hjælp til arbejdet med organisations ledelseskraft.

– Styrk eksekveringsevnen og byg en talentfabrik

Stærke ledere på alle niveauer er en forudsætning for en virksomheds succes. Men i mange virksomheder er ledelsespipelinen – det interne arbejde for at udvikle ledere – gået i stykker eller den eksisterer slet ikke.

Mærkeligt nok gør mange virksomheder en meget større indsats for at nå deres økonomiske mål end for at udvælge de bedste folk til de enkelte poster og sikre sig, at der findes de nødvendige kompetencer i virksomheden. Moderne virksomheder skal holde deres ledelsespipeline fyldt og flydende, så de sikrer, at der hele tiden findes en stabil pulje af dygtige ledere i hele organisationen.

Denne internationale bestseller har dannet baggrund for arbejdet med at sikre stærke ledere i tusindvis af organisationer verden over. Vi præsenteres for en gennemprøvet model til at planlægge virksomhedens arvefølge og udvikle dens ledere. Modellen hjælper virksomheder med at udvælge, udvikle og evaluere deres ledere på alle niveauer, så ledelseskraften ikke pludselig slipper op, fordi man ikke har forberedt sig i tide.

ForfatterSteve Drotter, Jim Noel og Ram Charan
ForlagGyldendal Business
År2015
Sider312
Pris350 kr
ISBN9788702164039

Andre læser også