Bøger om ledelse

Ledelse af relationel koordinering – i offentlige organisationer

Bogen handler om at skabe sammenhæng omkring kerneopgaven på tværs af faggrupper og organisatoriske søjler. Med afsæt i forskning og erfaring fra konkrete cases giver bogen en grundig introduktion til, hvordan du som leder kan tage initiativet til at skabe bredt ansvar og ejerskab omkring den komplekse kerneopgave.

Om bogens forfattere:

Carsten Hornstrup (Ph.d.). Partner & chefkonsulent i Joint-Action. Carsten er en erfaren leder, konsulent, underviser og forsker med mange års erfaring fra private og offentlige organisationer. Han arbejder med fokus på at udvikle ny ledelsesmæssig og organisatorisk praksis gennem forskning, udvikling og innovation. Han er forfatter til en række bøger og artikler om ledelse og organisationsudvikling.

Mikkel Pilgaard Madsen. Organisations- og Ledelseskonsulent i Joint-Action. Mikkel er uddannet fra Kaospiloterne, et af nordens førende grunduddannelsesforløb indenfor ledelse og organisering. Han har en bred erfaring med ledelse, konsultation og undervisning som både selvstændig, freelance, frivillig og ansat i den private sektor. Han fungerer som medforsker og arbejder med at udvikle, lede og faciitere organisatoriske lærings- og forandringsprocesser.

ForfatterCarsten Hornstrup, Mikkel Pilgaard Madsen
År2015
Sider118
Pris249,949996948242 kr
ISBN978-87-406-0408-5

Andre læser også