Bøger om ledelse

Ledelse er ikke raketvidenskab

Når forsvaret kan motivere unge mennesker med højtreklamerede egoer, så kan forsvaret noget, som ingen andre kan. I denne bog deler tidligere oberst i Forsvarskommandoen ud af sin 40-årige ledelseserfaring med teori, anekdoter og staldfiduser.

Når forsvaret kan motivere unge mennesker fra det moderne velfærdssamfund til at sætte deres eget højtreklamerede ego i bero, frivilligt indordne sig under disciplin og orden, underkaste sig en træning, der svarer til en elitesportsudøvers og drage ud til fjerne egne, hvor de for en relativt beskeden løn løser opgaver med fare for deres eget liv, så kan forsvaret noget, som ingen andre kan.

I Ledelse er ikke raketvidenskab beskriver Lars R. Møller de ledelsesprincipper som gør det muligt for forsvaret at lede mennesker i krig og under ekstremt stress. Lars R. Møller har selv ledelseserfaring – fra de tilspidsede situationer på kamppladsen til forsvarskommandoens bonede gulve, og deler ud af sin 40-årige erfaring med både teori, anekdoter og de staldfiduser som enhver leder skal benytte sig af, hvis vedkommende vil have succes.

Om forfatteren

Lars R. Møller er tidligere oberst i Forsvarskommandoen . Han er forfatter til otte bøger, heriblandt Operation bøllebank (2001), Snigskytter (2013) og Tak for turen! (2014).

ForfatterLars Reinhardt Møller
ForlagLindhardt og Ringhof
År2014
Sider240
Pris300 kr
ISBN9788711337059

Andre læser også