Bøger om ledelse

Ledelse med Teori U i bagagen

Denne bog har som mål at gøre Teori U anvendelsesorienteret og praksisrettet i en dansk kontekst og tradition. Bogen kan læses uden forhåndskendskab til Teori U.

– Mod en Ny Nordisk ledelsespraksis

”Ledelse med Teori U i bagagen” handler om, hvordan nordisk vægtning af ledelsesarbejdet er styret af det berømte udsagn om ”rettidig omhu”, som fremover bør suppleres med begrebet ”rettidig omsorg” for virksomhedens relationer, dens medarbejdere, dens kunder og dens ejere.

Denne bog er andet og langt mere end en dansk kommentar til Otto Scharmers bøger, Teori U og Ledelse fra den spirende fremtid. Det er en fremragende ny ledelsesbog, der indkredser og beskriver begrebet dansk/ nordisk ledelse. Alle danske ledere, såvel private som offentlige, vil kunne genkende deres ledelsesvilkår og hente værdifuld inspiration i den.

En veloplagt fortællestil krydret med eksempler, alle kan identificere sig med, gør bogen let tilgængelig. Bogen kan læses uden forhåndskendskab til Teori U. Men man bliver nysgerrig på Teori U ved at læse den. For bogen afdækker også, hvorfor Teori U har haft så stor gennemslagskraft hos netop danske ledere.

Som erhvervspsykolog, ledelsesudviklingskonsulent og forfatter af ledelsesbøger og artikler ved Lars Denker, hvad han skriver om. Som oversætter af Otto Scharmers bøger til dansk, har han selv haft Teori U med i bagagen.

ForfatterLars Dencker
ForlagAnkerhus Forlag
År2014
Sider205
Pris328 kr
ISBN978-87-89303-27-7

Andre læser også