Bøger om ledelse

Ledelse på et højere plan

Ken Blanchard deler ud af sin ekstensive og værdifulde erfaring om ledelse af organisationer. Bogen giver læseren redskaber til at blive en bedre leder og skabe en supereffektiv organisation.

Led på et højere plan. Led dine medarbejdere til storhed, og skab en supereffektiv organisation, der gør livet bedre for alle. Denne bog vejleder dig, inspirerer dig, provokerer dig og sætter dig i gang.

Ken Blanchard og hans kolleger har i mere end 25 år hjulpet gode ledere og organisationer med at blive endnu bedre og forblive bedre. For første gang har de nu nedskrevet alle deres erfaringer om ledelse. Find ud af, hvordan man kommer fri af kortsigtede løsninger og fokuserer på det rette mål og den rette vision leverer legendarisk, vanvittig kundeservice og får begejstrede fans giver sine medarbejdere mere ansvar og frigør deres utrolige potentiale bygger sin lederstil på ydmyghed og fokuserer på det fælles bedste

I lang tid har ledere sat stor pris på Ken Blanchards indsigt, viden og praktiske teknikker. Nu har han sammen med sine kolleger skrevet den nye generations klassiker inden for ledelse: Ledelse på et højere plan.
Ken Blanchards bøger er solgt i mere end 18 millioner eksemplarer over hele verden.

ForfatterKen Blanchard
ForlagForlaget Birmar
År2009
Sider354
Pris318 kr
ISBN978-87-91269-53-0

Andre læser også