Bøger om ledelse

Ledelsesbaseret coaching 2. udgave

Skal coaching kunne fungere som et ledelsesværktøj, må det tage afsæt i de særlige vilkår, der er gældende på den enkelte arbejdsplads og for relationerne mellem leder, mellemleder og medarbejder – det er udgangspunktet for denne bog.

Forfatternes argument er, at der ikke er sket de nødvendige justeringer i coachingopfattelsen i overførslen fra idrættens og terapiens verden til den organisatoriske hverdag. I Ledelsesbaseret coaching giver forfatterne indgående beskrivelser af coachingværktøjer og omsætter dem til en ledelsesmæssig kontekst. De byder også på en række cases og praktiske anvisninger til, hvordan man tilegner sig en coachende ledelsesstil.

Ledelsesbaseret coaching henvender sig til ledere på alle niveauer, der ønsker at bringe coaching et skridt videre ind i organisationerne som en ledelsesform, der rummer stort potentiale for udvikling og læring – for både medarbejder og leder.

Ledelsesbaseret coaching er udkommet i 10. oplag siden 1. udgave i 2006. Nu er bogen blevet revideret og opdateret og udkommer i en 2. udgave, der også integrerer en del om coaching af teams og et kapitel om coaching af andre ledere.

Om forfatterne:

Thorkil Molly-Søholm er cand.psych og cand. mag., studielektor i ledelse, organisatorisk læring og coaching ved Aalborg Universitet.

Jacob Storch er Senior Direktør i Rambøll Management Consulting med primært ansvart for Attractor som forretningsområde.

Andreas Granhof Juhl er direktør i Granhof Juhl Aps, erhvervspsykolog og Progessional Doctorate in Systemic Practice fra University of Bedfordshire i England.

Kristian Dahl er studielektor i ledelses- og organisationsufvikling ved Aalborg Universitet, cand.psych. og selvstænding erhvervspsykolog.

Asbjørn Molly er cand.mag. i litteraturvidenskab og moderne kultur, certificeret systemisk coach og proceskonsulent.

ForfatterJacob Storch, Thorkil Molly-Søholm, Andreas Juhl, Kristian Dahl og Asbjørn Molly
ForlagL&R Business
År2013
Sider256
Pris399 kr
ISBN9788750043461

Andre læser også