Bøger om ledelse

Lederiets substans

Er lederskabet en medfødt evne, en iboende kraft eller læres det gennem udvikling og uddannelse? Bogen nuancerer synet på lederudvikling med dokumenteret viden om lederpersonlighedens bøjelighed og rummelighed.

– Hypoteser om lederpersonligheden

Er lederskabet en medfødt evne, en iboende kraft eller læres det gennem en struktureret udvikling og uddannelse? 9 ud af 10 seniortopledere erkender, at reel udvikling af lederrollen forudsætter et iboende lederkim i personligheden.

“Lederiets substans” gør op med den blinde tro på lederudviklingens mirakelkure og nuancerer den med en dokumenteret viden om lederpersonlighedens psykologiske substans, dens bøjelighed og rummelighed.

Om forfatteren

Per Østergaards faglige forfatterskab rækker tilbage til 1982, og siden 2004 har han været fast skribent i Jyllands-Postens Erhverv & Økonomi. 20 års systematisk registrerede erfaringer og mere end 8000 gennemførte testdialoger udgør en løbende udvikling af teorien “Dynamisk lederskab”. Pet Østergaard er tilknyttet Aalborg Universitet som forsker i ledelsespsykologi.

ForfatterPer Østergaard
ForlagHandelshøjskolens Forlag
År2013
Sider128
Pris245 kr
ISBN9788762904309

Andre læser også