Bøger om ledelse

Lederskab i praksisnært perspektiv

Ny håndbog for mellemledere!

Mellemledere skal blive mere bevidste om, hvad der virker, og hvordan deres lederskab formes af deres egen personlighed. Denne håndbog giver gode råd til svære situationer.

Danmarks ca. 50.000 mellemledere skal hver dag skabe resultater gennem deres medarbejdere. De skal “oversætte” topledelsens strategiske udmeldinger til det taktiske niveau i dagligdagen: hvad den enkelte skal gøre og prioritere i sit arbejde. Endnu flere fungerer som leder uden en formel chef-status – fx som team- og projektledere, som også skal motivere deres medarbejdere og kolleger.

Til dem har de to erfarne ledelseskonsulenter og undervisere Karin Jessen og Berit Weise skabt den nye bog Lederskab i praksisnært perspektiv – din vej til bedre resultater. Bogen er ikke en facitliste, men en praktisk håndbog, der også kan bruges til opslag, når man står i en udfordrende situation. Mange bliver nemlig ledere uden at være bevidste om, hvordan de bedst sikrer sig resultater i samvær med andre mennesker.

Om forfatterne:

Karin Jessen er partner og grundlægger af konsulenthuset PS4 A/S i København. Studier på organisations- og konsulentlinjen ved CBS. Merkonom i markedsføring og personaleadministration. Karin har gennemført Enneagramuddannelsen hos Ginger Lapid-Bogda i USA og suppleret med The Enneagram Professional Training Program fra Riso-Hudson/The Enneagram Institute.
Karin Jessen har tidligere udgivet Motivation og ledelse samt Faciliteting. Hun er desuden redaktør på Børsens ledelseshåndbog Praktisk ledelse.

Berit Weise er partner i konsulenthuset PS4 A/S i København. Hun er oprindeligt uddannet sygeplejerske. Desuden Master i Uddannelse og Læringfra RUC samt certificeret Leadership Coach.
Berit Weise er medforfatter til fagbogsserien De grundlæggende social- og sundhedsuddannelser og har skrevet en del artikler til Børsens Ledelseshåndbøger.

ForfatterKarin Jessen og Berit Weise
ForlagL&R Business
År2013
Sider200
Pris400 kr
ISBN9788779010031

Andre læser også