Bøger om ledelse

Lederskabelse – det personlige lederskab (3. udg.)

Det personlige lederskab er blevet en nødvendig del af den moderne ledelse. Således må lederen investere sin person, hvis ledelsesopgaven skal lykkes under de ofte uforudsigelige og foranderlige vilkår, som hersker i langt de fleste organisationer i dag.

Denne bog giver som den eneste på dansk en samlet tilgang til det personlige lederskab, og gennem femten kapitler får lederen forskningsbaseret viden om teorier og metoder inden for lederskabets udvikling, relationers betydning, værdier, begivenheder og narrativer, forandringslederskab, strategisk selvledelse, gruppepsykologi, coaching, filosofi, protreptik, kompetenceudvikling, HRM-strategier, læring m.m.

I denne 3. udgave er nye kapitler kommet til, bl.a. om fremtidsparat lederskab og coaching som inspiration til dialogbaseret lederskabelse, og de eksisterende kapitler er blevet gennemgribende revideret.

Lederskabelse – det personlige lederskab er en teoretisk nyskabende og konkret anvendelig bog, man ikke kommer uden om, hvis man ønsker en samlet tilgang til moderne ledelse.

ForfatterPoula Helth (red.)
ForlagSamfundslitteratur
År2013
Sider318
Pris369 kr
ISBN9788759316559

Andre læser også