Bøger om ledelse

Ledertræning i læringsgrupper tips til transfer – Tips til transfer

Ledertræning i læringsgrupper – tips til transfer er en guide til dig, der er ny studerende på diplomlederuddannelsen. Bogen giver dig inspiration til, hvordan du kommer godt i gang med din lederuddannelse og forøger dit udbytte af den.

Bogen er rigt illustreret og bygger bro mellem ledelse i hverdagen og teorier om ledelse. Du kan læse fortællinger om fire ledere, der begynder på diplomlederuddannelsen. De fire ledere har glæde af hinanden som fortrolige sparringspartnere og ambitiøse læringsmakkere. De bruger møderne i deres læringsgruppe som et ekstra læringsrum, hvor de kobler erfaringer fra deres ledelsespraksis med teorier fra undervisningen.

Undervejs er der teoretiske nedslag, som supplerer indholdet i fortællingerne. Efter hvert kapitel får du øvelser og refleksionsspørgsmål, som hjælper dig med at bruge teorier og modeller til at udvikle dit personlige lederskab.

Når du læser og reflekterer over indholdet og spørgsmålene i bogen, kan du blive klogere på, hvilken leder du gerne vil være. Når du prøver teorier af i dit arbejdsliv og reflekterer over dine erfaringer, udvikler du nye lederkompetencer der, hvor du kan bruge dem fremover. Så får både du, dine medarbejdere og din arbejdsplads glæde af det, du lærer.

Hvis du er underviser på diplomlederuddannelsen, kan du bruge bogen som tips til transfer. Dine studerende kan arbejde med bogens teorier, modeller, fortællinger og refleksionsspørgsmål før, under og efter undervisningsdagene.

Bogen kan også bruges af ledere, der ønsker inspiration til, hvordan de kan bruge deres ledergruppe/-netværk som ledertræningsbane.

ForfatterJette Nielsen
ForlagHans Reitzels Forlag
År2022
Sider282
Pris300 kr
ISBN9788702334234

Andre læser også