Bøger om ledelse

Limbisk lederskab

Bogen giver dig en udviklingsmodel og et procesforløb, hvor du arbejder med dine bevidste og ubevidste ressourcer. Dem du selv kan trække på når det gælder, og dem der sommetider redder dig inden det går galt.

– Personlig udvikling gennem dine ubevidste ressourcer

Limbisk lederskab er et opgør med årtiers forsøg gennem lederkurser på at få deltagerne i en ofte inhomogen gruppe til at tro, at deres lederskabsevner kan løftes med mærkbar og langtidsholdbar effekt. Samtidig sættes liden til værktøjer, der uden tvivl er til gavn for mange – men værktøjer alene gør det ikke. Det er det individuelle menneske, der skal udøve ledelse ved anvendelsen af dets individuelle ressourcer.

Dine inderste ressourcer kan et kursus eller en bog om ledere og deres resultater i virksomheder verden over slet ikke hjælpe dig med at udvikle. De kan allerhøjest hjælpe dig til at identificere, hvad du kunne forsøge at udvikle og perfektionere. Men når du har fået dit diplom eller læst den sidste side i bogen, så er det dig selv som skal gennemføre et udviklingsprogram designet til dig personlig.

Bogen giver dig en udviklingsmodel (baseret på ”De neurologiske Niveauer”) og et struktureret procesforløb, hvor du arbejder med dine bevidste ressourcer – dem du selv kan trække på når det gælder – og med dine ubevidste ressourcer, der sommetider redder dig inden det går galt.

Om forfatterne

Chris Grew er NLP Master træner og Enneagram træner (medlem af ICTA) og hypnoterapeut. Chris Grew har arbejdet med ledelses- og personaleudvikling inden for IT og telekommunikation hos bl.a. L.M. Ericsson.

Bjarne Nybo Jensen har haft lederopgaver hos Grindstedværket A/S (senere Danisco), Roche A/S, Boehringer Mannheim GmbH, Danmarks Apotekerforening, Hewlett-Packard A/S og Teknologisk Institut. Han har siden 1992 i flere perioder været instruktør på lederkurser for Crestcom og Wilson Learning med emner som lederudvikling, forhandlingsteknik, salg på højt plan og kundeservice.

ForfatterChris Grew og Bjarne Nybo Jensen
ForlagDjøf Forlag
År2015
Sider204
Pris365 kr
ISBN9788757433777

Andre læser også