Bøger om ledelse

Livsfarlig ledelse

– Forstå de psykologiske mekanismer, der styrer dit arbejdsliv

Hvordan kan vi være verdens lykkeligste nation og alligevel brænde ud som aldrig før?

De sidste 100 år har vi udviklet stærke psykologiske mekanismer og ledelsesprincipper, der har øget vores effektivitet og ført til enorm fremgang. Men de har vist sig at have en uhyggelig slagside. Vi kan i dag styre og engagere folk i en grad, så de sætter både moral og helbred over styr for at nå mål og deadlines – og mens 1400 dør af stress hvert år, styrtdykker vores kreativitet, innovation og menneskelige balance.

Spørgsmålet er ikke længere, hvornår vi kører ud over kanten, men hvad vi hver især kan gøre for, at det ikke sker.

Som den første professionelle ledelsesrådgiver træder Christian Ørsted i Livsfarlig ledelse frem og fortæller om de myter om motivation, anerkendelse, personlig udvikling og teamwork, der har bredt sig som en virus i vores samfund.

Bogen går bag de lukkede døre i erhvervslivet, præsenterer chokerende cases og graver i den nyeste psykologiske forskning, for at finde sandheden om, hvorfor vi brænder ud. Den fortæller om de overraskende psykologiske kræfter, der er på spil og hvorfor vores evne til at tænke selv kortsluttes.

Om forfatteren:

Christian Ørsted (cand.merc), bestsellerforfatter, ledelsesrådgiver og foredragsholder har i 15 år undervist tusindvis af ledere og rådgivet danske og internationale virksomheder. Et arbejde der har udløst talrige priser, bl.a. en bronze-løve i Cannes. Christian er desuden kendt som ledelsesekspert fra bl.a. DR2 Deadline, Aftenshowet og Dagbladet Børsen.

ForfatterChristian Ørsted
ForlagPeople’sPress
År2013
Sider240
Pris300 kr
ISBN978-87-7137-253-3

Andre læser også