Bøger om ledelse

Lykke

– The World Book of Happiness

Danskerne er verdens lykkeligste folk. Det fastslog Columbia University’s Earth Institute i rapporten World Happiness Report, der blev offentliggjort den 9. september 2013.

Men hvad er det så, der gør os lykkeligere end andre folkeslag? Hvad er lykke egentlig, hvordan opnår vi lykkefølelse, og hvordan fastholder vi den? Det giver 100 førende eksperter i positiv psykologi fra 50 forskellige lande deres bud på i denne unikke og inspirerende bog.

Blandt andet giver Lykke – The World Book of Happiness bud på:
– Om flere penge er lig med lykke
– Om man kan være lykkelig, hvis man er helt alene
– Om opskriften på lykke er den samme i Kina, Mexico og Danmark
– Om man kan lære at være lykkelig.

I arbejdet med denne bog har journalist og forfatter Leo Bormans fordybet sig i forskningsarbejdet fra 100 eksperter og oversat deres resultater på en måde, der er let forståeligt for et bredt publikum. Emnerne omfatter: tid, sundhed, succes, velvære, fremtiden, medfølelse, genetik, fri vilje, humor, smerte, valg, familie, venner og meget mere. Resultatet er en spektakulær global vision for lykke for enkeltpersoner, organisationer og hele nationer.

Oversat fra engelsk af Tom Havemann.

Om forfatteren:

Leo Bormans, master i sprog og filosofi, bor i Belgien. Han er forfatter og journalist og er international ambassadør for “Happiness and Quality of Life”.

ForfatterLeo Bormans (red.)
ForlagDansk Psykologisk Forlag
År2013
Sider335
Pris298 kr
ISBN978-87-7706-905-5

Andre læser også