Bøger om ledelse

Mellem os – ABC til konflikt

A: Tænk vi B: Undersøg C: Gør noget. ABC’en giver en enkel måde at gå til konflikter på. Den er en fremgangsmåde til at styrke de menneskelige relationer og til at gøre det daglige samspil mellem os mere frugtbart.

A: Tænk vi B: Undersøg C: Gør noget

ABC’en giver en enkel måde at gå til konflikter på. Den er en fremgangsmåde til at styrke de menneskelige relationer og til at gøre det daglige samspil mellem os mere frugtbart.

Konflikter rummer både muligheder og risici – om det går godt eller dårligt, kommer an på, hvordan man tænker på dem og er indstillet.

En konflikt foregår altid i og mellem mennesker og handler sjældent bare om et emne, man er uening om. Og derfor skal en konflikt også behandles og løses mellem mennesker. Det lyder enkelt og ligetil, men alligevel er konflikter noget af det sværeste for os at håndtere, og alt for ofte går konflikten op i en spids.

Kompetent konfliktløsning må derfor fokusere på både sagen og relationen. Det er kernen for konfliktmæglerne Jens Emborg, Mie Marcussen, Marion Thorning og Bo Ørsnes, der sammen har skrevet bogen.

Bogen beskriver i tre gennemgående cases – fra en familie, fra en arbejdsplads og fra en boligforening – hvordan konflikter kan udvikle sig, og hvordan de kan løses ved hjælp af ABC’en.

Den henvender sig til alle, der ønsker at blive bedre til at håndtere og løse konflikter.

Om forfatterne

Jens Emborg, ph.d., lektor på Københavns Universitet og konfliktmægler (MMCR).

Marion Thorning, konfliktmægler (MMCR) og forfatter.

Bo Ørsnes, proceskonsulent og konfliktmægler (MMCR).

Mie Marcussen, cand.merc.jur. og konfliktmægler (MMCR).

ForfatterMarion Thorning, Bo Ørsnes, Jens Emborg, Mie Marcussen
ForlagFrydenlund
År2014
Sider208
Pris269 kr
ISBN9788771183726

Andre læser også