Bøger om ledelse

Mentorsamtalen

Mentorsamtalerhenvender sig til alle som gerne vil give mere af sig selv for at få endnu mere tilbage.Bogen kan også anvendes som en værktøjsbog og som en logbog under mentorforløbet.

– Metoder og cases til mentee og mentor

Samtaler mellem en mentor og en mentee er et stærkt personligt udviklingsværktøj. Bogen henvender sig til såvel mentor som mentee, og sikrer at samtalen bevarer sin høje kvalitet gennem hele mentorforløbet. Bogen indeholder en række typiske cases på mentorsamtaler. Casene er opdelt i tre overordnede temaer: Karriere, det personlige og relationer.

Casene viser forskellige samtaleemner, og beskriver de udfordringer, som mentee kan være optaget af og gerne vil arbejde med. Mentee kan finde inspiration til at formulere egen udfordring. Mentor kan finde inspiration til samtaleemner, spørgeteknik og øvelser. Mentor og mentee kan bruge bogen til deres forberedelse af samtalerne. Bogen kan også anvendes som en værktøjsbog og som en logbog under mentorforløbet.

Mentorsamtaler henvender sig til alle som gerne vil give mere af sig selv for at få endnu mere tilbage.

Om forfatterne

Else Iversen arbejder som chefkonsulent i Djøf med fagligt ansvar for mentorprogrammerne og har 30 års erfaring inden for personlig udvikling.

Pia Ravn Dyhr arbejder som chefkonsulent, freelancer og iværksætter og har i mere end 20 år hjulpet mennesker med at understøtte og realisere deres potentiale.

Annette Schmidt Højby er rådgivnings- og karrierechef, samt coach og ledelsesrådgiver med 20 års erfaring fra staten, konsulentbranchen og fra flere organisationer.

ForfatterElse Iversen, Pia Ravn Dyhr & Annette Schmidt Højby
ForlagJurist- og Økonomforbundets Forlag
År2016
Sider223
Pris295 kr
ISBN9788757426250

Andre læser også