Bøger om ledelse

Mindfulness i organisationer – Vejen til bæredygtighed, handlekraft og innovation

Mindfulness i organisationer giver en indføring i hvad mindfulness er, hvorfor mindfulness mon blomstrer op i erhvervslivet og en gennemgang af den forskning, der viser, at tilgangen med fordel kan benyttes af ledere såvel som medarbejdere og introduceres på arbejdspladsen. Bogen giver også et konkret indblik i, hvordan mindfulness kan trænes – via eksempler fra forfatternes egne erfaringer med at introducere mindfulness for en række store og små, offentlige og private organisationer i Danmark.

Bogen afrundes med historier fra ledere og medarbejdere, der alle har deltaget i forløb med mindfulness og har brugt det til at gøre en forskel på deres arbejdsplads.

Mindfulness i organisationer vil se på effekterne ved mindfulness i praksis, heriblandt forbedrede kognitive funktioner, styrkelse af emotionel og social intelligens, stresshåndtering og forøget jobtilfredshed.

Bogen henvender sig til ledere, medarbejdere samt interne og eksterne konsulenter, der er interesserede i, hvordan mindfulness kan bruges i praksis på arbejdspladsen.

Om forfatterne:

Pernille Hippe Brun er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og University of California.

Clarissa Corneliussen er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og Bosporus Universitet i Istanbul.

ForfatterClarissa Corneliussen og Pernille Hippe Brun
ForlagDansk Psykologisk Forlag
År2013
Sider332
Pris398 kr
ISBN978-87-7706-842-3

Andre læser også