Artikler om Mindfulness

Mindfulness handler om at være opmærksom på opmærksomheden. Det vil sige, at du ved, hvad du gør, mens du gør det, at du ved, hvad du tænker og føler, hvordan du reagerer, og hvad din motivation er. Ved at træne kontrollen over opmærksomheden, kommer du i bedre arbejdsform og får et klarere overblik i form af mental skarphed, selvindsigt, nærvær. Hvis din opmærksomhed har sit eget liv, er der stor risiko for at du reagerer automatisk eller uhensigtsmæssigt, fordi du kommer til at bringe fortiden eller fremtiden ind i mødet med nuet. • Mindfulness
Viser 3 / 3
Ingen resultater.
 • Ledelse med mindfulness

  Måske har du oplevet at være et eller tre andre steder, når du taler med nogen? At du pludselig står et sted eller i en situation og ikke aner, hvordan du kom derhen? At du er distræt og træffer for hurtige, ufokuserede beslutninger? At du er kortluntet og irritabel? De udfordringer og den fart vi har på i dag, er en del af årsagen til at flere er begyndt at interessere sig for mindfulness.

  Læs mere
 • Bliv en bedre leder af at stirre ud i luften

  Det kan betale sig at lade tankerne vandre væk et øjeblik. For mens du tager en pause, er din hjerne i gang med at løse komplekse problemer og få nye idéer. Læs om, hvorfor små pauser er nødvendige for, at du kan forblive skarp og produktiv.

  Læs mere
 • 5 genveje til mere mindful ledelse

  Når du har travlt, er du ofte et helt andet sted, end der hvor du fysisk befinder dig. Du er enten to skridt foran eller to skridt bagud. Det betyder, at du mister evnen til at finde ro og være i kontakt med dig selv – og dermed andre mennesker. Med mindful ledelse kan du blive en mere nærværende leder, og det styrker både din egen og dine medarbejderes trivsel. Få fem tips til, hvordan du kan blive mere mindful i din hverdag.

  Læs mere