Bøger om ledelse

Mødekunst

I mødearbejdet er det ikke kun praktiske ting, som gør mødet effektivt. Mødelederens sindstilstand er lige så vigtig. Bogen her giver dig redskaber til at mestre både de indre og de ydre dimensioner af mødearbejdet.

Mange af os mener, at møder er spild af tid, men møder fører os sammen som mennesker. For at opnå den slags mening eller de banebrydende resultater, som de fleste af os higer efter, når vi samles, har vi brug for autentisk engagement: et oprigtigt udtryk for, hvad der er sandt for os, og opmærksom lytten til, hvad der er sandt for andre. Bogen her præsenterer den unikke og stærke Mødekunst-model, som Craig og Patricia Neal har udviklet for at tilføre deres berømmede Thought Leader Gatheringsautentisk engagement.

Mødekunst fungerer overalt – på tomandshånd eller i grupper, ansigt til ansigt eller virtuelt. Kernen i bogen er Mødehjulet med de ni trin, som hjælper dig til at mestre både de indre og de ydre dimensioner af mødearbejdet – for når vi holder møder, er mødelederens sindstilstand lige så vigtig som de ydre forberedelser. Bogen her giver dig alle de redskaber, du har brug for til at oparbejde denne væsentlige livs- og ledelsesfærdighed, så du kan forbedre resultaterne i din virksomhed, dit lokalsamfund, din familie og dine relationer.

Om forfatterne
Craig og Patricia Neal
grundlagde i 1996 Heartland Inc., Heartland oprettede den første Thought Leader Gatehering i 1998. Tolv år og 170 af disse møder snere har forfatteren været med til at samle mere end 1600 ledere fra 800 organisationer. Craig og Patricia skabte den såkaldte Essential Conversations Process for undervisere (Circle of Fire) og MBA-studerende. I 2004 oprettede og lancerede de Art of Convening Trainings for folk, der føler sig kaldet til at blive en inspireret drivkraft bag forandring i deres organisation eller lokalsamfund.

ForfatterCraig og Patricia Neal
ForlagGyldendal Business
År2012
Sider214
Pris300 kr
ISBN9788702130270

Andre læser også