Artikler om Møder

Én tegner kruseduller, en anden taster løs på sin medbragte computer, og en tredje er slet ikke dukket op endnu. Men du er i fuld gang med at fremlægge jeres nye strategi. Slap mødedisciplin giver ineffektive møder og frustrationer. God mødedisciplin handler ikke om kæft, trit og retning, men om overholdelse af basale aftaler og respekt for, at et godt møde kræver fokus og mental tilstedeværelse.

Den første udfordring er at få opmærksomhed. Men det kan være svært, hvis medarbejderne slet ikke er mødt op, eller hvis de har travlt med at læse mails, tjekke sms'er eller andet.

Der er desværre ikke nogen simpel metode til at få mødedisciplinen til at blive strømlinet som en nystrøget spejderuniform, men på Lederweb har vi har samlet en række artikler, der giver dig råd om, hvordan du får mest muligt ud af de møder du selv skal være mødeleder for eller de møder, du er inviteret til og – måske – skal deltage i. • Møder
Viser 5 / 71
Ingen resultater.
 • Værktøj: Spørgsmål til MUS

  MUS-samtalen skal sikre overensstemmelse mellem organisationens mål og medarbejdernes kompetencer. Her er forslag til konkrete spørgsmål om både opgaver, kolleger, borgere, organisation, ledelse og fremtiden. Spørgsmål du med fordel kan stille for at sikre, at du, dine medarbejdere og organisationen tager de rigtige skridt mod målet.

  Læs mere
 • 7 bud til mere effektive møder

  Møder kan ses som den lim, der holder organisationer sammen. Alligevel har de fleste en oplevelse af, at der bruges for meget tid på for lange og ustrukturerede møder. Bliv guidet til, hvordan du skaber bedre møder og bedre mødeledelse.

  Læs mere
 • Effektiv mødeledelse

  Mange har sikkert tænkt ”Helt ærligt – hvor svært kan det egentligt være…?” Det har vi da fod på. Og lige så mange har sikkert erfaret, at selvom man har gjort alting rigtigt, er mødedeltagerne paradoksalt nok ikke videre begejstrede.

  Læs mere
 • Narrative værktøjer til at styre møderne

  Små, men bevidste ændringer af jeres møder kan skabe store forandringer i en medarbejdergruppe. Narrativitet kan ændre møderne fra at være en dødssyg ledermonolog til at styrke samarbejdet i afdelingen. Læs her hvordan.

  Læs mere
 • 3 værktøjer der styrker MUS'en

  Udviklingshjul og skemaer, der skal udfyldes. MUS'en er en årlig udfordring for mange ledere. Få her et overblik over, hvordan du gør samtalen bedre med tre narrative værktøjer.

  Læs mere