Bøger om ledelse

Motivation – i medvind og modvind

Her samler Ulrik Wilbek sine mange års erfaringer og arbejde med motivation af mennesker. Den er til den enkelte, der gerne vil flytte sig, og til alle dem, der skaber resultater sammen med andre.

Da Ulrik Wilbek stoppede som landstræner, fik han det mest lukrative tilbud nogensinde. Men han valgte alligevel at sige nej. Hvorfor? Tre år tidligere havde han besluttet sig for at forlade jobbet som træner for herrelandsholdet. Derfor gav et trænerjob ikke længere den samme mening for ham, og han var ikke motiveret for opgaven. At en opgave giver mening er nemlig helt grundlæggende for motivationen til at gennemføre den.

Wilbek bliver tit spurgt, hvordan man motiverer sig selv eller andre. Det kræver selvindsigt, både i egne og andres værdier, ikke mindst hvis opgaven er at arbejde sammen med og inspirere andre. Det kræver fokus på opgaven, konkrete handleplaner og benhård prioritering.

I denne bog har Ulrik Wilbek samlet sine mange års erfaringer og arbejde med motivation af mennesker i forskellige sammenhænge. Det er en bred bog, der både henvender sig til den enkelte, der gerne vil flytte sig, og til alle dem, der skaber resultater sammen med andre.

ForfatterUlrik Wilbek
ForlagLindhardt og Ringhof
År2014
Sider192
Pris250 kr
ISBN9788711339299

Andre læser også