Bøger om ledelse

Når fremtiden begynder

Hvad er fremtiden, og hvordan kan vi ændre den? Futurologen Magnus Lindkvist vejleder os i at tænke langsigtet og i at arbejde bedre og med en mere konstruktiv fremtidstænkning.

– En vejledning i at tænke langsigtet

Hvad er fremtiden? Hvordan skal vi tænke på fremtiden? Og hvordan kan vi ændre den?

Vi kan ikke se ind i fremtiden, men vi kan analysere, hvad vi forestiller os vil ske. Bogen her konkurrerer ikke med meteorologer, aktieanalytikere, vismænd, tarotkort, krystalkugler, scifi-romaner eller andre, der hævder at kunne se ind i fremtiden. I stedet er det en undersøgelse af vores optagethed af selve ordet ”fremtid” – hvordan tænker vi og hvordan bør vi tænke om morgendagen og det, der følger.

Futurologen Magnus Lindkvist vejleder os i at tænke langsigtet og i at arbejde bedre og med en mere konstruktiv fremtidstænkning, så vi ikke længere er helt så afhængige af, hvad de professionelle profeter spår. Vi skal ikke længere kun tænke på fremtiden, vi skal selv skabe den, ved at drømme store provokerende drømme.

Om forfatteren

Magnus Lindkvist er international trendspotter og forfatter. Han er uddannet fra Stockholm School of Economics og UCLA School of Film, Television and Theatre. I 2005 startede han sit firma, Pattern Recognition, og har desuden skabt verdens første akademiske berettigede kursus i Trendspotting og Fremtidstænkning ved Stockholm School Entrepeneurship.

ForfatterMagnus Lindkvist
ForlagGyldendal Business
År20014
Sider152
Pris300 kr
ISBN9788702155327

Andre læser også