Bøger om ledelse

Når historier kolliderer

– Om at håndtere konflikter med narrativ mediation

Alle professionelle, der arbejder med eller forholder sig til konflikter til daglig, bør læse denne bog. Det er en praktisk demonstration af og vejledning i, hvordan man håndterer konflikter, skrevet af grundlæggerne af narrativ mediation.

Gennem mange konkrete historier og eksempler fører Monk og Winslade os ind i den narrative praksis, der fokuserer på at finde og opdyrke modhistorier til de dominerende konflikthistorier. Det centrale i narrativ mediation er nemlig at invitere folk til at foretage springet fra en anspændt relationsfortælling til en mere rimelig, fredelig og samarbejdspræget. For der er altid endnu en historie, der kan fortælles.

Når historier kolliderer er skrevet, så den kan læses i et stræk, med instruktive opsummeringer og baseret på et solidt begrebsapparat.

Om forfatterne:

Gerald Monk er professor på instituttet for rådgivning og psykologi ved San Diego State University. Monk interesserer sig for narrativ terapi og er internationalt anerkendt for sin udvikling og anvendelse af narrative tilgange og især narrativ mediation. Han har ledet adskillige workshops i mange dele af verden og er medforfatter til artikler og bøger.

John Winslade er professor ved California State University i San Bernardino. I de sidste 15 år har Winslade været optaget af at udvikle narrative tilgange til konflikthåndtering. Han har været medforfatter til bøger om blandt andet narrativ terapi, narrativ mediation og multikulturel rådgivning.

ForfatterGerald Monk og John Winslade
ForlagMindspace
År2013
Sider184
Pris298 kr
ISBN978-87-92542-58-8

Andre læser også