Bøger om ledelse

Når introverte og ekstroverte skaber resultater sammen

Når vi kombinerer de ekstroverte styrker med de introverte, opnår vi helt ekstraordinære resultater. Men de succesfulde partnerskaber opstår ikke bare af sig selv. Bogen er en praktisk guide for introverte og ekstroverte til at arbejde harmonisk sammen og opnå mere, end de nogensinde ville have kunnet hver især.

– Det geniale ved modsætninger

Vi dømmer ofte hinanden. Introverte personer betragter ekstrovertes om nogle, der taler, før de tænker, er dårlige til at lytte og virker selvoptagede. Omvendt ser de ekstroverte personer de introverte som nogle, der reagerer langsomt og uden følelser.

Det bemærkelsesværdige er, at når vi kombinerer de ekstroverte styrker med de introverte, opnår vi helt ekstraordinære resultater. Men de succesfulde introverte-ekstroverte partnerskaber opstår ikke bare af sig selv. De kræver hårdt arbejde. Bogen er en praktisk guide for introverte og ekstroverte til at arbejde harmonisk sammen og opnå mere, end de nogensinde ville have kunnet hver især.

Forfatteren giver gennem en femtrinsproces indblik i, hvordan de uundgåelige konflikter mellem introverte og ekstroverte kan anspore til kreativitet, bidrage til at finde de rigtige roller i partnerskabet og handle som respektfulde venner og ikke mindst bruge forskelligheden til at skabe en større og bedre helhed.

Bogen henvender sig til introverte og ekstroverte personer, der arbejder i partnerskaber og organisationer over hele verden. Desuden vil coaches, kursusarrangører og ledere, som gerne vil have det bedste frem i deres medarbejdere, have gavn af de idéer og løsninger, bogen præsenterer.

Oversat fra engelsk af Annette Rosenberg.

ForfatterJennifer B. Kahnweiler
ForlagDansk Psykologisk Forlag
År2016
Sider120
Pris249 kr
ISBN978-87-7158-418-9

Andre læser også