Bøger om ledelse

Ny i bestyrelsen

Bogen giver dig fundamentet til at udøve et godt bestyrelsesarbejde. Den stiller alle de spørgsmål, du bør stille dig selv, inden du siger ja til at indtræde og forklarer de skrevne og uskrevne regler i bestyrelsesarbejdet.

– En introduktion til mod, magt, mening, medansvar og mavefornemmelse i bestyrelsesarbejdet

Hvad indebærer det at sidde i en bestyrelse? Hvordan klarer du dig godt som bestyrelsesmedlem? Hvilke regler gælder på området? Og hvad skal du generelt være opmærksom på? Bogen her giver dig alle svarene!

Bogen – der er den første af sin art – giver dig fundamentet til at udøve et godt bestyrelsesarbejde. Den forklarer begreber, du skal være fortrolig med, og stiller alle de spørgsmål, du som kommende bestyrelsesmedlem bør stille dig selv, inden du siger ja til at indtræde. Den kommer hele vejen rundt om bestyrelsesarbejdet og forklarer, hvad du skal overveje, inden du siger ja til at sidde i en bestyrelse, om budgetter og regnskaber og om mødernes dagsorden og forløb. Hertil kommer råd og vejledning med reference til både skrevne og uskrevne regler i bestyrelsesarbejdet.

Bogen er som udgangspunkt skrevet til nye bestyrelsesmedlemmer, men også erfarne og dygtige bestyrelsesmedlemmer kan få værdifulde råd med på vejen.

Om forfatteren

Ole Borch er advokat og partner i Bech-Bruun. Han har mere end 30 års erfaring som medlem af en lang række bestyrelser i små og mellemstore virksomheder – og en tilsvarende lang erfaring med undervisning på universitetsniveau og i en række faglige fora.

ForfatterOle Borch
ForlagFrydenlund
År2015
Sider162
Pris249 kr
ISBN9788771185980

Andre læser også