Bøger om ledelse

Nysgerrig Ledelse

Bogen demonstrerer forskellige måder, hvordan man kan lede folk på – uafhængigt af hvilket niveau man er på og hvor mange folk man leder.

”Nysgerrig Ledelse” er en kæmpe succes i mere end 25 lande og bliver betragtet som standardlæsning for ledere på alle niveauer i rigtig mange organisationer.

Bogen skiller sig ud fra andre klassiske lederskabsbøger ved ikke blot at præsentere prioriterede egenskaber ved den gode leder, herimod præsenterer ”Nysgerrig Ledelse” en trin-for-trin vejledning til, hvordan man bruger det lærte i praksis. Det gør den bl.a. ved at hjælpe dig med at forstå, hvor du er lige nu hjulpet på vej af to kraftfulde evalueringsinstrumenter, ved at beskrive den bedste praksis i hver lederskabsarena, samt ved at demonstrere casestudier, tekster og scenarier, der viser anvendelser af principperne i praksis.

Én ting er nemlig at fortælle folk, hvordan man bliver en fremragende leder – en helt anden ting er at vise dem det. ”Nysgerrig Ledelse” gør det sidste.

Bogen er fuld af brugbare værktøjer og metoder ud fra virkelige hverdagseksempler og bogen demonstrerer forskellige måder, hvordan man kan lede folk på – uafhængigt af hvilket niveau man er på og hvor mange folk man leder.

Bogen henvender sig derfor til dem, der oprigtigt har ønsket og drivkraften til at påtage sig det store og strålende ansvar, der er at være en ægte leder. “Nysgerrig Ledelse” er en både innovativ og praktisk bog om lederskabsteknikker, som med garanti vil skabe resultater for dig som leder.

ForfatterNigel J. Wall
ForlagForlaget Birmar
År2009
Sider217
Pris240 kr
ISBN978-87-91269-54-7

Andre læser også