Publikationer

Ny Syntese

Ny syntese

Komplekse udfordringer kræver nye løsninger – men hvilke? Og hvordan finder vi dem? Det er spørgsmål, der taler lige ind i kernen af Ny Syntese, som Væksthus for Ledelse sætter fokus på i dette magasin.

Du kan downloade eller bestille publikationen gratis. Vær opmærksom på, at vi ikke sender til udlandet. Ved større bestillinger – dvs. mere end 50 stk. – bedes du maile til os på info@lederweb.dk, så vi kan sikre, at dine publikationer når frem.


Ny Syntese er et resultat af et internationalt forskningssamarbejde, som den canadiske forsker og tidligere topembedsmand Jocelyne Bourgon står i spidsen for. Missionen er at finde bud på, hvordan arbejdet med at udvikle den offentlige velfærd kan foregå fremover. Den grundlæggende pointe i Ny Syntese er at tænke hele vejen rundt om et problem, inden vi går i gang med at finde løsninger.

Voksende krav fra borgerne til den offentlige velfærd. Globalisering. Migration. Klimaforandringer, sundhedsproblemer og en teknologisk speed-revolution. Det er udfordringer, der kræver nye løsninger – men hvilke? Og hvordan finder vi dem? Det er spørgsmål, der taler lige ind i kernen af Ny Syntese, som Væksthus for Ledelse sætter fokus på i dette magasin. 

I magasinet kan du læse, hvordan flere kommuner og regioner har ladet sig inspirere af tankerne bag Ny Syntese og få et indblik i, hvordan Ny Syntese kan hjælpe dig. Du finder også konkrete bud på, hvordan I kan få taget hul på arbejdet med Ny Syntese. 

Video: Den korte version

Har du brug for at kunne forstå og videreformidle mindset og tænkning i Ny Syntese på en let forståelig måde til andre ledere, kollegaer, medarbejdere eller samarbejdspartnere, har Væksthus for Ledelse også udarbejdet en speed drawing, der i enkle illustrationer og tale og på syv minutter forklarer baggrunden for og hovedtrækkene i Ny Syntese.

 

Andre læser også