Bøger om ledelse

Opgaveskrivning for praktikere

Bogen er til dig, som er i gang med en efteruddannelse og som har brug for hjælp til at skabe forbindelse mellem din praksis, din uddannelse og din opgave.Bogen inspireret og hjælper dig i dit arbejde med at få opgaven skrevet, fra du starter, til du er færdig.

Bogen er til dig, som er i gang med en efteruddannelse og som har brug for hjælp til at skabe forbindelse mellem din praksis, din uddannelse og din opgave.

Opgaveskrivning for praktikere guider dig blandt andet i problemformulering, den viser hvordan du bryder opgaveskrivningen op i håndterbare elementer, og hvordan du samler dem igen. På den måde kan du allerede fra opgavens begyndelse skærpe dit fokus og gøre opgaveskrivningen til en lettere og mere lærerig proces.

Bogen er delt op i opgavetyper. Find den type opgave du skal skrive, og lad kapitlet guide, inspirere og hjælpe dig i dit arbejde med at få opgaven skrevet fra du starter til du er færdig.

Desuden er bogen fyldt med værktøjer, ekspertbidrag fra blandt andet studerende og undervisere om temaer, som er relevante for opgaveskrivning samt eksempler fra opgaver, der viser hvordan man gør.

ForfatterChristina Gamborg Holm, Anni Schmidt Pedersen, Mia Søiberg, Trine Teglhus og Henrik Thomsen
ForlagSamfundslitteratur
År2016
Sider179
Pris228 kr
ISBN9788759320426

Andre læser også