Bøger om ledelse

Orden i kaos

Alt for ofte hører vi om kolleger, venner eller bekendte, som er gået ned med stress. Denne bog har fokus på enkle værktøjer, enhver kan brug for at rydde op, skabe orden i kaos og gøre sin arbejdsdag mere overskuelig og effektiv.

Mailboksen sander til, skrivebordsdyngerne vokser, telefonen ringer ubønhørligt, møder trækker ud, og støj fra sniksnakkende kolleger irriterer. En typisk arbejdsdag er præget af mangel på overblik, for meget arbejde og utilfredshed med det færdige resultat.
Alt for ofte hører vi om kolleger, venner eller bekendte, som netop af disse årsager er gået ned med stress.

Denne bog har fokus på enkle værktøjer, enhver videnarbejder kan bruge for at rydde op, skabe orden i kaos og gøre sin arbejdsdag mere overskuelig og effektiv. Effektivitet handler ikke om at arbejde hårdere, men om få skiftet dårlige vaner ud med gode og om at arbejde mere koncentreret og fokuseret. Målet er at nå dagens opgaver inden for arbejdstiden uden stress og jag.

Overblik, planlægning og struktur er de væsentligste ingredienser, når der skal skabes orden i kaos. Kurt Strand og Michael Kongsted gennemgår trin for trin en række enkle værktøjer, som alle kan have nytte af. Og ni videnarbejdere fra forskellige brancher fortæller om deres praktiske erfaringer med værktøjerne og de positive effekter, de har haft på deres arbejdsliv.

Om forfatterne

Kurt Strand er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og bl.a. tidligere DR-vært. Siden 2010 har han arbejdet som selvstændig journalist, forfatter og foredragsholder

Michael Kongsted er cand.merc. fra Københavns Handelshøjskole (CBS) og konsulent og direktør for PEP Worldwide. PEP blev udviklet i Sverige i 1985 og er i dag et af de mest anerkendte management-redskaber i verden.

ForfatterKurt Strand og Michael Kongsted
ForlagLindhart & Ringhof
År2012
Sider272
Pris300 kr
ISBN9788711395189

Andre læser også