Bøger om ledelse

Organisationens dynamikker

Organisationens dynamikker løser en svær opgave. Bogen formulerer en sammenhængende teori omkring det måske det sværeste i lederskabet: at opbygge, beskytte og videreudvikle en organisation.

Bogen anviser veje til at bruge organisationens videnspotentiale til at forbedre de strategiske valg, som kan føre en virksomhed til succes.

I en turbulent omverden bliver succesfulde strategier de emergente: strategier der hele tiden udspringer af det aktuelle verdensbillede. Det kræver mentalt adrætte og udforskende medarbejdere – de skaber nemlig organisationens dynamikker.

Bogen henvender sig til efteruddannelser inden for ledelse på diplom niveau.

Om forfatterne:

Ebbe Folmann er cand.psych. med speciale i organisationspsykologi. Han har tidligere været HR-chef og arbejder i dag som selvstændig konsulent og ekstern lektor ved Syddansk Universitet.

Arne Krogh Nielsen er cand.merc. med speciale i strategisk markedsføring. Han har mange års erfaring som direktør i mindre og mellemstore virksomheder samt med undervisning på videregående uddannelser. Arne Krogh Nielsen leder i dag virksomheden NeuroVision.

ForfatterEbbe Folmann og Arne Krogh Nielsen
ForlagHans Reitzels Forlag
År2013
Sider279
Pris295 kr
ISBN9788741257129

Andre læser også