Publikationer

Organisatorisk balance – Topledelsens rolle ved mange samtidige forandringer

Organisatorisk balance

Alle kommuner og regioner har masser af udviklingsprojekter i gang. Men kan mange forandringer på samme tid blive for meget af det gode? Publikation handler om, hvordan topledelsen finder og holder balancen i sin organisation.

Du kan downloade eller bestille publikationen gratis. Vær opmærksom på, at vi ikke sender til udlandet. Skal du bruge mere end 50 stk. er det en god ide at sende os på info@lederweb.dk, så vi kan sikre, at dine publikationer når frem.


Som topledelse har man ansvar for at “holde forandringsgryden i kog”, så organisationen lever op til de folkevalgtes og borgernes forventninger. Men man skal samtidig undgå at skrue blusset så højt op, at “gryden koger over” – for det kan både gå ud over driften, motivationen og evnen til at gennemføre den enkelte forandring ordentligt.

På baggrund af interview med topledere og chefer i kommuner og regioner giver publikationen inspiration og råd om, hvordan direktioner kan finde og holde den rette balance i sin organisation, så forandringsgryden ikke koger over. 

Læs og bestil publikationen

Publikationens primære formål er at inspirere og understøtte direktionens fælles refleksion over og dialog om den organisatoriske balance.

Men da balancen netop angår hele organisationen, kan publikationen også læses af andre, hvis arbejde grænser direkte op til topledelsen. Det gælder blandt andre cheflaget, MED-udvalg og HR.

 

 

Andre læser også