Bøger om ledelse

Passionsledelse

Passionsledelse er et opgør med rugbrødsmentaliteten. Bogen handler om, hvordan du får medarbejderne til at gøre det, som de reelt er absolut bedst til. Læs, hvordan du skaber passion i din organisation.

– Fra Beethoven til forretningssucces

Når et symfoniorkester optræder for et publikum, er det performance på højeste plan. Et unikt samspil mellem højt specialiserede individualister, under ledelse af en dirigent, hvis egen præstation er altafgørende for publikums oplevelse af musikken.

Netop dirigenten og passionerede musikere i symfoniorkestre har inspireret bogens to forfattere til at dykke ned i, hvordan passion kan være et effektivt middel til at skabe bedre resultater – i organisationer og virksomheder.

Passionsledelse kan frigøre det kæmpe uudnyttede potentiale til vækst, der gemmer sig i medarbejderne. Ledelsesformen handler blandet meget andet om:

  • at lade medarbejderne udføre det, de reelt er absolut bedst til. Det, de kan og brænder for, og derfor kan skabe de bedste resultater ved.
  • at forskelsbehandle, udvikle og fastholde talentfulde medarbejdere

Bogen indeholder tankevækkende og brugbare overvejelser og idéer, hvad enten lederen ønsker at øge præstationen i hele organisationen, i enkelte afdelinger eller hos grupper af medarbejdere.

ForfatterAllan Bæk, Finn Schumacker
ForlagForlaget Turbine
År2015
Sider199
Pris250 kr
ISBN978-87-406-0535-8

Andre læser også