Bøger om ledelse

Performance Management

Bogen giver hjælp til at gå fra traditionel kontrol til at fokusere på bløde mål for den adfærd, der skal til for at skabe resultater i organisationen.

– moderne ledelse i praksis

Performance Management – moderne ledelse i praksis adskiller sig fra traditionel kontrol af hårde mål og resultater ved også at have fokus på at definere og måle på bløde mål for den adfærd, der skal til for at skabe resultater i organisationen, samt at prioritere de eksterne mål, der fortæller os noget om kunders og brugeres oplevelse af ydelser, services og produkter.

Bogen henvender sig til alle, der ønsker at opnå en videnskabsbaseret viden om, hvad ledelse er, og hvordan man leder. Bogen Beskæftiger sig med tanker, teorier, modeller og sprog omkring ledelse og giver et indblik i de fælles begreber, der findes på området, og som kan danne fundamentet for den enkelte leders ledelsespraksis.

Performance Management – moderne ledelse i praksis er udarbejdet, så den kan anvendes på Akademiuddannelsen i Ledelse i bl.a. faget Ledelse i praksis og på alle andre uddannelser, der beskæftiger sig med og indeholder fagelementer omkring ledelse. Bogen henvender sig dermed både til nuværende og kommende ledere, men også til alle andre, der beskæftiger sig med ledelsesmæssige opgaver.

Om forfatterne

Søren Voxted er ph.d. og cand.merc. i personaleledelse og arbejdsmarkedsforhold fra Aalborg Universitet. Han er ansat som lektor ved Institut for Ledelse og Virksomhedsstrategi, Syddansk Universitet. Søren Voxted har udgivet en række bøger og artikler inden for ledelse, organisationsudvikling og innovation.

Jens Linder er konsulent på Ledelsesakademiet Lillebælt.

ForfatterJens Linder og Søren Voxted
ForlagHans Reitzels Forlag
År2015
Sider416
Pris450 kr
ISBN9788741259949

Andre læser også