Bøger om ledelse

Power i projekter og portefølje

Bogen giver konkrete anvisninger på, hvordan man får succes med projektlederens forskellige discipliner som målsætning, styring, planlægning og organisering.

Bogen behandler klassiske metoder inden for projektledelse og fokuserer på den afgørende sammenhæng mellem strategiske prioriteter, programmets virkninger og et projekts udførelse. Du får konkrete anvisninger på, hvordan man får succes med projektlederens typiske discipliner som målsætning, styring, planlægning og organisering. Dertil kommer de mere ”bløde” discipliner som f.eks. ledelse af projektgruppen, coaching, kommunikation og konflikthåndtering. Du får en lang række praktiske værktøjer inden for projektledelse og lederskab med onlineadgang til brugbare værktøjer og skabeloner.

Bogen indeholder bl.a. følgende opdateringer:

  • Den historiske oversigt over disciplinen; projektledelse er opdateret med alt, der er sket inden for de sidste 10 år.
  • Beskrivelsen af projektets målsætning er udvidet med principperne i en ”Impact case”, hvor der også sættes mål for de ønskede adfærdsmæssige effekter. Dette flytter projekternes fokus fra leverancerne til “stakeholder satisfaction”
  • Planlægningskapitlet er udvidet med tankerne i ToC (Theory of Change), som af mange i Danmark er kendt som projektets forandringsteori
ForfatterJohn Ryding Olsson, Niels Ahrengot & Mette Lindegaard Attrup
ForlagDjøf Forlag
År2015
Sider433
Pris695 kr
ISBN9788757422269

Andre læser også