Bøger om ledelse

Projektsucces

25-30 procent af alt arbejde i samfundet foregår i projekter. Intentionen med denne bog er at præsentere dét, som en leder må vide om projekter og projektledelse.

– Hvad enhver leder bør vide om projekter og projektledelse

Det er vanskeligt at fastsætte eksakt, hvor stor en del af aktiviteterne i samfundet, der sker i form af projektarbejde. Der er præsenteret tal, der viser, at 25-30 procent af alt arbejde foregår i projekter, det vil sige at mere end en fjerdedel af al aktivitet i samfundet er projektarbejde. De allerfleste private og offentlige virksomheder kører et eller flere projekter samtidigt. Nogle virksomheder er til og med helt projektbaserede. Projekter er altså en vigtig del af arbejdslivet. Det betyder, at enhver leder af en virksomhed skal forstå, hvad et projekt er, og hvad projektarbejde indebærer. En leder bør have viden om, hvordan virksomheden kan bruge projektarbejdsformen for at udvikle virksomheden i den ønskede retning.

Denne bog præsenterer dét en leder bør vide om projekter og projektledelse. Den er også relevant for projektlederen, da den giver et billede af, hvad der er af betydning for de fagpersoner, som projektlederen skal kommunikere med.

ForfatterErling S. Andersen og Pernille Eskerod
ForlagDjøf Forlag
År2017
Sider186
Pris320 kr
ISBN9788757437799

Andre læser også