Bøger om ledelse

Robusthed, skrøbelighed og det generøse lederskab

Er robusthed en styrke, eller et skadeligt buzzword? I denne bog analyserer Ole Fogh Kirkeby positive og negative aspekter af robusthed og skrøbelighedog han opridser herefter idealet om en robust skrøbelighed.

Robusthed er blevet et buzzword. I medier, i stillingsannoncer, blandt headhuntere og i daglig tale. Vi ønsker os robuste ledere og medarbejdere.

Men hvad det vil sige at være robust i en arbejdssammenhæng? Og hvilke konsekvenser har kravet om robusthed for den gruppe mennesker, som bedst kan betegnes som skrøbelige?

Hvad hvis nu robusthed ikke kun er en styrke for personen selv og for organisationen, men egenskaber, der kan ødelægge medarbejdere, kolleger, kunder eller brugere og kan ekskludere den skrøbelighed, som er de stærke personligheders hemmelighed?

I denne bog analyserer Ole Fogh Kirkeby positive og negative aspekter af henholdsvis robusthed og skrøbelighed, og han opridser herefter idealet om en robust skrøbelighed. Dette ideal placerer han i lyset af et generøst lederskab – det lederskab, der kan rumme og styrke medarbejderes såvel skrøbelighed som robusthed.

ForfatterOle Fogh Kirkeby
ForlagGyldendal Business
År2017
Sider184
Pris250 kr
ISBN9788702248722

Andre læser også