Bøger om ledelse

Sådan får du mig til at blomstre!

Har du nogensinde tænkt over, hvad du har behov for? Bevidsthed om dine vækstbetingelser er en forudsætning for, at du kan tage ansvar for din egen udvikling og vækst.

Denne bog handler om en lille Spire, der vokser op på en planteskole, hvor den prøver at finde ud af, hvem den er, og hvad den har behov for for at komme til at blomstre! Alle blomster har nogle særlige behov, der skal være opfyldt, for at de kan trives og blomstre. Men de har vidt forskellige behov for jord, gødning, lys, varme og vand. Blomster er med andre ord meget forskellige. Fælles for alle blomsterne er dog, at de, dybt inde i deres kerne, er skabt til at vækste.

Vi mennesker har – ligesom blomsterne – vidt forskellige behov og betingelser, der skal være til stede, for at vi kan blomstre.

Har du nogensinde tænkt over, hvad du har behov for? Altså sådan rigtigt sat dig ned og overvejet, hvilke vækstbetingelser der er de optimale for netop dig. Hvis du har, er du en af de få! Bevidsthed om dine vækstbetingelser er en forudsætning for, at du kan tage ansvar for din egen udvikling og vækst.

Hvis du ikke tager ansvar, hvem skal så gøre det? Overlader du det til andre, kommer de til at træffe vigtige valg og beslutninger på dine vegne. Valg og beslutninger, som måske ikke er de rigtige for dig, fordi de træffer dem ud fra, hvad de tror er rigtigt for dig. Men hvad nu, hvis de kendte til dine behov? Hvad nu, hvis du havde fortalt dem, hvad du havde brug for? Så ville det være lettere for andre at give dig de betingelser, du har brug for – og lettere for dig at komme til at blomstre.

Om forfatteren

Thomas Skelbo er proceskonsulent, lederudvikler, coach og underviser. Han har mange års erfaring med udvikling af mennesker og organisationer, bl.a. som konsulent og coach. Thomas Skelbo arbejder med en systemisk og anerkendende tilgang med udvikling af ledere, teams og organisationer, og underviser f.eks. på Dansk Industris lederuddannelser.

ForfatterThomas Skelbo
ForlagThomas Skelbo
År2014
Sider129
Pris199 kr
ISBN978-87-93011-91-5

Andre læser også