Bøger om ledelse

Samarbejdets psykologi

Samarbejde er svært i praksis, og der vil altid være bump på vejen. Det kalder på ledelse, som kan hjælpe det gode samarbejde på vej.

SAMARBEJDETS PSYKOLOGI giver indblik i de mekanismer og kræfter, som er i spil, når forskellige mennesker skal arbejde sammen i en organisation. Bogen giver begreber, konkrete råd og metoder til at etablere sunde og holdbare arbejdsfællesskaber og facilitere gode dialoger og møder.

Første del præsenterer syv benspænd, som kan udfordre samarbejdet, når man arbejder i teams, og giver analytiske redskaber til at gennemskue de adfærdsmønstre, der udspiller sig, når mennesker indgår i arbejdsrelationer.

Anden del er en guide til praktisk at lede samarbejde, så alle deltager med værdigheden i behold. Her udfoldes begrebet professionel generøsitet som en vej til at praktisere ledelse, der sætter rammer, inddrager og skaber relationer.

SAMARBEJDETS PSYKOLOGI henvender sig til dig, der skal lede et team, en afdeling eller en ledergruppe, ligesom den henvender sig til studerende, der skal forstå de benspænd, der er indlejret, når mennesker arbejder sammen.

ForfatterStine Reintoft
ForlagAkademisk Forlag
År2024
Sider224
Pris330 kr
ISBN9788750064848

Andre læser også