Bøger om ledelse

Sammen om velfærd

Social innovation handler om at brug den innovations- og drivkraft, der findes i samfundet til at skabe bedre velfærdsløsninger. I bogen finder du analyser, fakta, eksempler og erfaringer til det videre arbejde med social innovation.

– bedre løsninger med social innovation

Social innovation handler om at brug den innovations- og drivkraft, der findes blandt samfundets virksomheder, foreninger, frivillige og pårørende til at skabe nye og bedre velfærdsløsninger. Den offentlige sektor må slippe sit velfærdsmonopol og i højere grad træde ind i rollen som facilitator af en fælles indsats. Sammen om velfærd placerer sig midt i diskussionen om, hvordan vi i Danmark vil organisere og drive fremtidens velfærdssamfund – og giver konkrete anvisninger.

I bogen finder du analyser, fakta, konkrete eksempler, erfaringer og nødvendige definitioner i det videre arbejde med social innovation.

Om forfatterne

Karsten Frøhlich Hougaard er chefkonsulent ved Teknologisk Institut. John René Keller Lauritzen er konsulent og projektleder ved Teknologisk Institut. Sammen leder de “Det kommunale netværk for social innovation”.

ForfatterJohn René Keller Lauritzen og Karsten Frøhlich Hougaard
ForlagGyldendal Public
År2014
Sider192
Pris250 kr
ISBN9788702152074

Andre læser også