Bøger om ledelse

Sig det så det ses

Stop talestrømmen! Kommuniker i stedet for! Kommunikationsrådgiver og skuespiller Torben Jetsmark sætter fokus på den gode kommunikation og dens mange muligheder – lige fra platforme til praksiseksempler.

Alt for mange kommunikationsfolk arbejder slet ikke med kommunikation – men med information. Og vi har altid tid til at gøre tingene rigtigt … anden gang! Sagen skal hurtigt videre, men ofte vender samme sag tilbage og står i døren som et problem, fordi den ikke blev sendt ordentlig af sted første gang.

Kommunikation er nemlig meget mere end at sende et budskab af sted; det rummer et stort forarbejde og en seriøs undersøgelse af modtagerens situation, før der vælges medie og indhold. Først derefter kan man formulere den fortælling, der skal motivere til handling. Det handler om at skabe mentale billeder, der motiverer målgruppen til handling. F.eks. ved brug af forskellige medier og ikke mindst praktiske eksempler.

Kompetent kommunikation skaber både hurtigere flow, større effektivitet og bedre arbejdsmiljø. Men det er, som om vi glemmer dette i vores dagligdag. Ligesom vi heller ikke har tid til at analysere, hvem der egentlig er vores modtagere, og hvilke medier, de foretrækker.

Om forfatteren:

Torben Jetsmark har mange års erfaring som skuespiller, billedkunstner og konsulent i erhvervslivet.

ForfatterTorben Jetsmark
ForlagFrydenlund
År2013
Pris199 kr
ISBN9788771182927

Andre læser også