Bøger om ledelse

Søvnrevolutionen

Hvis ikke vi får søvn nok, har det har store omkostninger for vores helbred, arbejdsdygtighed og livsglæde. Forfatteren mener, vi skal revolutionere vores forhold til søvn. Bogen er til alle dem, der er trætte og kede af at være trætte og kede af det.

– Hvordan du ændrer dit liv én nat af gangen

Hvis ikke vi får søvn nok har det har store omkostninger – for vores helbred, vores arbejdsdygtighed, vores personlige forhold og vores livsglæde.

I sin nye bog erklærer Arianna Huffington, medstifter samt chefredaktør på The Huffington Post, at der er behov for intet mindre end en søvnrevolution. Kun ved at forny vores forhold til nattesøvnen kan vi genvinde kontrollen over vores liv.

I bogen viser Arianna, hvordan vores kulturelle tilsidesættelse af søvnen som tidsspilde ikke alene er skadeligt for vores helbred og beslutningstagen, men desuden underminerer vores arbejdsliv, vores personlige liv, og endda vores sexliv. Hun præsenterer den nyeste videnskab om, hvad der egentlig foregår, når vi sover og drømmer. Hun tackler den farlige søvnpilleindustri og angriber alle de måder, hvorpå vores teknologiafhængighed forstyrrer vores nattesøvn. Hun fremsætter desuden en hel række anbefalinger og tips fra førende forskere om, hvordan vi kan opnå en bedre og mere restituerende søvn samt tøjle dens enorme kraft.

I nutidens hastige, omskiftelige, konstant stressede verden, hvor man hele tiden er på, er vores behov for en god nattesøvn endnu vigtigere – og endnu sværere at få – end nogensinde før. Søvnrevolutionen råber ikke blot vagt i gevær, men giver os i tillæg et detaljeret kort over den store opvågnen, der kan hjælpe os med at ændre vores liv, vores samfund og vores verden til det bedre.

Bogen er til alle dem, der er trætte og kede af at være trætte og kede af det.

ForfatterArianna Huffington
ForlagTurbine
År2016
Sider392
Pris300 kr
ISBN978-87-406-1150-2

Andre læser også