Bøger om ledelse

Strategirealisering

Har jeres organisation det afgørende gear, der gør jer i stand til at håndtere morgendagens udfordringer i dag? Fremtiden tilhører de organisationer, der er i stand til at agere både strategisk, fleksibelt og i realtid på enhver udfordring, de møder. Dem, der har modet til at udfordre traditionelle ledelses- og organiseringsmodeller, sætte lederskabet fri og mobilisere alle interessenter om at skabe resultater i fællesskab. Agilt, hurtigt og kontinuerligt. Det er det, vi kalder strategirealisering.

Strategier er intet værd, hvis de ikke omsættes i praksis. Desværre er der mange strategier, der aldrig omsættes til handling og resultat. Ofte kender organisationen intet til strategien, selvom den kan være relevant og meningsfuld og ikke mindst nødvendig. Hvis strategien skal realiseres har topledelsen en afgørende rolle – men hvilken?

I denne guide til strategirealisering målrettet topledelsen får du en række anbefalinger og konkrete råd til, hvordan du gør i praksis. Bogen har samtidig inspiration fra 6 cases og bidrag fra 17 topledere ift. deres arbejde med strategi og strategirealisering. Guiden er en samling af 20 års erfaring fra konsulenthuset Resonans, som har fokus på at udfordre, hvad organisationer og dem omkring dem er i stand til.

ForfatterDavid Jul, Thomas Gedde Højland, Anne-Mette Scheibel, Mikkel Ejsing og Nanna Hebsgaard
ForlagResonans
År2021
Sider107
Pris250 kr
ISBN978-87-973300-0-5

Andre læser også