Bøger om ledelse

Strategisk Aktionslæring

De fleste har været på et godt kursus, hvor de efterfølgende har for travlt til at få implementeret det lærte i hverdagen. Her er en metode til at udvikle medarbejdere på arbejdspladsen, hvor det har størst organisatorisk nytte og effekt.

De fleste har været på et godt kursus, hvor de efterfølgende har for travlt til at få implementeret det lærte i hverdagen.

Med denne bog får proceskonsulenten, lederen eller facilitatoren en metode til at udvikle medarbejdere på arbejdspladsen, hvor det har størst organisatorisk nytte og effekt, samtidig med at deltagerne udvikler netop de kompetencer, der er nødvendige for at løse de problemstillinger, de står over for i deres daglige arbejde.

Bogen er opdelt i en teori- og en praksisdel, som tilsammen giver et solidt overblik over organisationens strategiske forandringsproces og indblik i de konkrete dele og opgaver i strategiske aktionslæringsforløb. Del I beskriver metodens teoretiske fundament og de seks grundelementer: læreprocessen, implementeringsplanen, konteksten, ledelsen, proceskonsulenten og projektloggen. Del II giver konkrete redskaber og metoder, som kan anvendes bredt i forskellige strategiske aktionslæringsforløb.

Bogen henvender sig til såvel den erfarne praktiker som den, der ikke tidligere har haft ansvar for at lede forandringsprocesser.

Om forfatterne

Hanne Birgitte Møller, cand.mag. i Læring og Forandringsprocesser, konsulent hos Cubion

Maria Nyborg Matthiesen, cand.mag. i Læring og Forandringsprocesser og lærer, freelance grafisk facilitator og nu konsulent hos Via University College. Maria har været associeret Cubion siden 2010.

Susan Starbæk Nielsen, cand.mag. i Læring og Forandringsprocesser, Master i retorik og formidling, ergoterapeut, tidligere Cubion og nu sektionschef i ATP

ForfatterHanne Birgitte Møller, Maria Nyborg Matthiesen og Susan Starbæk Nielsen
ForlagAkademisk Forlag Business
År2014
Sider194
Pris269 kr
ISBN9788711357941

Andre læser også