Bøger om ledelse

Succes på alle bundlinjer

Få opskriften på den gode arbejdsplads, der både tilgodeser og plejer med­arbejdere, kunder og klienter – og som giver økonomisk overskud. En ander­ledes og underholdende ledelsesbog om at skabe en succes­fuld arbejdsplads.

– glade medarbejdere, glade kunder, økonomisk overskud

Få opskriften på den gode arbejdsplads, der både tilgodeser og plejer med­arbejdere, kunder og klienter – og som giver økonomisk overskud.

Succes på alle bundlinjer gør op med regeltyranni fra ledelsens side og fokuserer i stedet på personlige kompetencer og relationer, handlefrihed og engagement hos med­ar­bej­derne.

Det er en personlig bog om ledel­sesstil og HR. Forfatteren har bl.a. været HR-direktør i Middelfart Sparekasse, der flere år i træk er blevet kåret som Danmarks bedste arbejdsplads. Han fortæller, hvad god ledelse er, og hvordan nuværende ledelsesformer kan ændres, så både virksomheder og deres vigtigste bestanddel – medarbejderne – kan præstere optimalt og få udfriet deres potentialer.

Succes på alle bundlinjer indeholder bl.a. masser af eksempler fra bank­ver­denen og for­fat­terens tid som anfører i Vejle Boldklub.

Det er en ander­ledes og underholdende ledelsesbog, der hen­ven­der sig til alle, der ønsker at skabe en bedre og mere succes­fuld arbejdsplads, uanset om man er leder, mellem­leder eller menig medarbejder.

Om forfatteren

Knud Herbert Sørensen arbejder i dag som seniorkonsulent og foredragsholder. Han var tidligere HR-direktør i Middelfart Sparekasse, der tre gange blev udnævnt til Danmarks Bedste Arbejdsplads. Han har desuden spillet på fodboldlandsholdet.

ForfatterKnud Herbert Sørensen
ForlagFrydenlund
År2014
Sider119
Pris229 kr
ISBN9788771183467

Andre læser også