Bøger om ledelse

Teori U (2. udgave)

Vi møder afgrunden, hvor vi end bevæger os hen, som individer, organisationer og globale systemer. Teori U beskriver en metode, der gør det lettere for os at læne os ind over og krydse skillelinjen.

Vi møder afgrunden, hvor vi end bevæger os hen, som individer, team, organisationer og globale systemer – hver eneste dag.

Teori U beskriver en metode – en vej – der på alle niveauer og i alle situationer gør det lettere for os at læne os ind over og krydse skillelinjen.

Der er sket noget på én gang fundamentalt og subtilt i tidsrummet fra slutningen af 1990’erne – hvor forfatteren begyndte at skrive 1. udgave af denne bog – og til nutiden. I en vis udstrækning kan denne bog betragtes som et historisk dokument, fordi den beskriver nogle af de tidlige vidnesbyrd om en global opvågnen – en bevægelse bestående af mennesker, forbindelser og nye bevidsthedsformer.

Man hvad har helt præcis ændret sig de sidste tyve år? Det forsøger Scharmer at svare på i denne 2. udgave ved at fokusere på forskellige aspekter af et radikalt skred, der bidrager til at omforme vores verden.

Bogen er skrevet til markedet for efteruddannelse af ledere, individer eller grupper, der skaber innovation eller forandring.

ForfatterC. Otto Scharmer
ForlagHans Reitzels Forlag
År2017
Sider462
Pris550 kr
ISBN9788741268156

Andre læser også