Bøger om ledelse

Tværprofessionelt samarbejde – I teori og praksis

Bogen præsenterer og definerer begrebet tværprofessionelt samarbejde, og forfatteren viser, hvordan begrebet kan bruges til at analysere og udvikle det professionelle samarbejde på tværs af fagområder.

Hensigten med bogen er at gøre læseren i stand til kvalificeret at studere og udvikle tværprofessionelle samarbejdsrelationer. De teoretiske kapitler belyses med praksiseksempler fra social-, sundheds- og det pædagogiske område.

I bogens afsluttende del gennemgår forfatteren to metoder (interview og logbogsskrivning) der er velegnede til undersøgelse og analyse af tværprofessionelt samarbejde.

Bogens målgruppe

Bogen henvender sig til studerende på tværprofessionelle forløb på professionsuddannelserne samt til professionelle, der indgår i tværprofessionelle samarbejder.

Om forfatteren:

Andy Højholdt er lektor på Professionshøjskolen Metropol, København. Han har de senere år beskæftiget sig med uddannelsesudvikling samt undersøgelser af, foredrag om og en række artikler med fokus på tværprofessionelt samarbejde.Fælles for disse aktiviteter er en interesse i at undersøge, hvordan tværprofessionelt samarbejde som metode kan bidrage til en udvikling af velfærdssamfundets inkluderende praksis.

ForfatterAndy Højholdt
ForlagHans Reitzels Forlag
År2013
Sider112
Pris175 kr
ISBN9788741256610

Andre læser også